Top
Gogme United Cup

Gogme United Cup uitslag

Gogme United CupZo, de competitie is achter de rug en dus is het tijd om de eindstand van de Gogme United Cup te checken. Het was een spannende race en, voor mij in ieder geval, leuk om aan mee te doen.

Want zo krijgen al die wedstrijd als FC Groningen-ADO Den Haag, waar ik me normaliter nauwelijks voor zou interesseren, tóch nog enig cachet. Je hoopt toch dat je de voorspelling goed hebt.

Helaas bleek al snel dat ik niet zo’n goede voorspeller ben en bungelde ik steeds ergens onderaan de lijst actieve deelnemers. En het was soms ook best lastig, kreeg je op vrijdagochtend een mail dat je je voorspellingen moest doen terwijl je eigenlijk geen tijd had. Maar liever dat dan ze helemaal vergeten, want dan lag je er al snel uit.

Dus besloot ik op een gegeven moment Sammy (10) te vragen wat hij dacht en dat ging stukken beter, hoewel we nauwelijks stegen. En zaterdag bleek ook wel waarom, op de tribune stootte hij me aan en zei: “Kijk, 2-1, dat had ik dus goed voorspeld!”

En toen scoorde NEC de gelijkmaker…

Maar goed, het is achter de rug, we maken ons nu op voor de FC Blogbroeders CultSeleção, waar het niet om uitslagen gaat maar om het selecteren van de juiste spelers. En dan niet alleen spelers die bijvoorbeeld veel scoren, maar het dan ook uit hun hoofd laten om met hun handen zo’n irritant hartje te maken en naar de camera te rennen. Sammy let nu al scherp op of er spelers zijn die zwarte voetbalschoenen dragen, dus de qua voorbereiding zijn we goed bezig!

Terug naar de Gogme United Cup, ik feliciteer Paul Kuiper met de eerste plaats, Arjan van der Laan met de tweede en Ingrid de Croon met de derde! Heel goed gedaan.

Op naar het WK!

Reageer

reacties

Geen reacties

Plaats een reactie