skip to Main Content
All Stars Magazine

All Stars Magazine

Zoals je ongetwijfeld weet is vorige week het vervolg op de voetbalfilm All Stars uitgekomen. De kritieken op de film zijn gevarieerd, maar mijn dochter en ik hebben ons van de week uitstekend vermaakt. Een film met een lach en een traan, die halverwege misschien wat in kakt, maar een ijzersterk einde heeft.

Ter ere van deze film is er ook een eenmalig magazine uitgekomen dat een beperkte oplage heeft, maar zeer de moeite waard is! Direct bij het doorbladeren merk je al dat het met liefde gemaakt is en het voetballiteraire gat vult dat ligt tussen de VI en Hard Gras. Ooit hadden we het blad Johan, dat zich hier ophield, maar dat is helaas ter ziele gegaan.

Het All Stars Magazine is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met de film, maar behandelt ook andere ‘voetbal-gerelateerde’ onderwerpen. Er staat een prachtig verhaal in van AD Journalist/Columnist Sjoerd Mossou over het allerlaagste amateurvoetbal in West Londen. Prachtige items over voetbalvrouwen, voetbalverzamelaars en het echte Swift Boys uit Rotterdam.

Uiteraard komt ook de voetbalhumor aan bod en daar wil ik graag even uit citeren, omdat het bijna weekend is. Onder de noemer ‘De betere tribune-teksten’ worden de fans van Everton aangehaald die een tweetal tribune tophits hebben bedacht. De eerste gaat over ex-Everton speler Wayne Rooney, die een reputatie heeft als hoerenloper heeft hoog te houden en door de Toffee’s niet gespaard wordt: ‘He is fat, he is round, he’ll shag your gran for fourty pund. Wayne Rooney! Wayne Rooney!’

Toen Everton de Rus Diniyar Bilyaletdinov aantrok hadden de heren iets langer nodig om een passende tekst te verzinnen, maar uiteindelijk vonden ze een passende tekst: ‘He is quick, he is game, we can’t pronounce his name! Russian lad! Russian lad!’

Als je dus vanmiddag bij de supermarkt bent, kijk even of ze dit prachtblad nog hebben. Een collectors-item voor nog geen 5 euro, absoluut de moeite!

Dit bericht heeft 1 reactie

Reageer op dit verhaal

Back To Top
%d bloggers liken dit: