skip to Main Content
Champions League Voorspelling

Champions League voorspelling

championsleague2014Vandaag gaat ie weer van start, het toernooi om de Champions Leauge. Ooit door Louis van Gaal een commerciëel gedrocht genoemd.

Het toernooi waar ik zelf pas naar begin te kijken als de terugwedstrijden in de Play-Off fase worden gespeeld, want de groepsfase is me te voorspelbaar en voorgekookt.

Natuurlijk kijk ik naar de wedstrijden van Ajax, want hoewel je vooraf vaak je hart vasthoudt, wil je natuurlijk niets missen. En al helemaal niet als daar plotseling een club als Manchester City aan de zegekar wordt gebonden.

Toch ben ik het met Van Gaal eens, het toernooi staat natuurlijk vooral in het teken van geld en commercie, zeker nu we te maken hebben met een ‘media-pool’ die er voor zorgt dat een club die geeneens de finale speelt tóch het meest geld verdient en de clubs uit kleine landen hierdoor nog kleiner worden dan ze al zijn.

Maar om het een beetje gezellig te houden wil ik er toch een voorspelling aan wagen en vraag iedere lezer van deze blog hetzelfde te doen. De vraag is dus simpel, wie wint in 2014 in het Estadio da Luz de Champions League?

Mijn voorspelling? Juventus. Die hebben namelijk vorig seizoen het meeste geld verdiend in het toernooi en timmeren al jaren aan de weg.

Dit bericht heeft 9 reacties
  1. Ik ga voor de oosterbuur.. Blijf erbij dat het Duitse voetbal al een aantal jaar veel leuker is om te kijken dan Spaans en Engels voetbal. Maar Italië is altijd instaat alles te verknallen dus ik hou er maar rekening mee…

Reageer op dit verhaal

Back To Top
%d bloggers liken dit: