skip to Main Content
#derdester

#derdester

Derdester - Drie Hoog AchterHet is nu een paar weken geleden dat het Twitter-dagboek #derdester is verschenen. De auteur, onder het pseudoniem Drie Hoog Achter, had mij benaderd om het ontwerp van de cover te verzorgen en was dan ook reuzeblij toen ik het uiteindelijke boek in m’n handen had. Het is echt te gek om iets te ontwerpen en dan uiteindelijk het eindresultaat in je handen te hebben. Dat is weer eens wat anders als een column die op website geplaatst wordt of een project waar je aan hebt meegewerkt…

Het boek is overigens zeer de moeite waard en niet alleen voor die-hard Ajacieden, maar voor iedereen die van voetbal houdt en nog een keer het seizoen 2010-2011 wil herbeleven. Het concept van dit boek is, volgens mij, uniek. Alle tweets die Drie Hoog Achter deed het afgelopen seizoen zijn verzameld en vormen zo dit Twitter-dagboek waar je chronologisch in hapklare Tweet-brokken de weg naar de derde ster leest.

Daarbij komt nog dat de tweets van Drie Hoog Achter vaak doorspekt zijn van een flinke dosis humor, waardoor je met een grijns van oor tot oor het boek leest.

Inmiddels heeft een journalist van HP De Tijd het boek al besproken onder de titel Ajax-fan twittert boek bijeen.

Als je geïnteresseerd bent, dan kun je het boek hier bestellen, het is verkrijgbaar als e-book (voor slechts € 10,95) maar ik zou voor 6 euro meer de paperback kopen, want die omslag is echt mooi!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageer op dit verhaal

Back To Top
%d bloggers liken dit: