skip to Main Content
Doorstart

Doorstart

Gogme UnitedHet begon allemaal vorige week toen ik met een vriend op het terras van café Helmers belandde. We gingen eigenlijk aan zijn Facebook Page werken, maar volgens Bart ‘kon dit wel eens de laatste mooie dag dit jaar zijn’ dus was de keuze snel gemaakt. Toen we ons eenmaal met een fluitje in het zonnetje hadden verschanst, kwam de ene na de andere bekende aan en moest ik vele malen vertellen wat mijn plannen zijn. En natuurlijk waren er mensen bij die enthousiast waren en me om een kaartje vroegen…

Dus de volgende dag besloot ik om dan toch eindelijk eens een visitekaartje te ontwerpen en deze voorlopig te gaan gebruiken, want Marcel de bijdehante voetbalblogger moet natuurlijk wel met iets meer op de proppen komen dan een gekrabbeld Amstel bier viltje met daarop z’n naam en website.

Voor ik het wist had ik een mooi ontwerp en vroeg ik via Facebook om feedback, waarop vele nuttige tips volgden. Eentje zei dat het best raar leek zo’n url met gogme.nl/blog, waarop een ander zei dat ik misschien ‘gogmeunited’ vast kon leggen. Die naam gebruik ik immers toch al!

En dus belde ik mijn hostingboer en werd het domein vastgelegd en omdat ik vanmiddag een onverwachtse vrije middag had hebben we direct de koe bij de horens gevat en de hele boel verhuisd! Gogme United, het blog, heeft dus nu een eigen domein: www.gogmeunited.nl !

Ik hoop dat je me blijft volgen en lezen…

Gogme United

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageer op dit verhaal

Back To Top
%d bloggers liken dit: