skip to Main Content
Echte Voetbalfans

Echte voetbalfans

Ierse fans op Euro2012Het ultieme hoogtepunt van de EK, tot nu toe, zijn natuurlijk de Ierse fans. Overal waar de Boys in Green spelen zitten ze met tienduizenden op de tribunes en is het de hele dag feest. En dan niet als halve clowns, met een bos wortelen op je hoofd de hele dag hossen op een plein, de polonaise lopen op Wolter Kroes en andere kansloze artiesten om vervolgens gezellig met z’n allen in Vierdaagse pas richting stadion te togen om daar lusteloos voor je uit te gaan zitten staren als Oranje weer eens achter staat. Nee, gewoon de hele dag bier drinken, zingen, lachen en in het stadion als één man achter je ploeg gaan staan! Dát zijn echte voetbalfans!

Gisteravond werd Ierland volledig overklast door Spanje en kwam met een 4-0 afdroogpartij nog goed weg, maar hoor die Ieren eens zingen de laatste minuten… Kippenvel!

Dit bericht heeft 2 reacties
    1. Op zich heeft Keane wel gelijk, maar ik vind dit toch mooier en respectvoller, dan dat de Indiaan, die rare kwast met die pet en de wortelman polonaise gaan lopen nadat Oranje door de Duitsers is afgeschminkt…

Reageer op dit verhaal

Back To Top
%d bloggers liken dit: