skip to Main Content
FC Blogbroeders

FC Blogbroeders

FC BlogbroedersHet begon ooit op Twitter, werd werkelijkheid tijdens de Wamberto Tour en voor we het wisten liepen we rond in het stadion van Haarlem voor het IndenBanvanAbe festijn en op de Wageningse Berg voor Ballen op de Berg. De Blogbroeders waren een feit!

En dan nu is de volgende mijlpaal geslagen in onze Blogbroeders historie: de FC Blogbroeders website. Een site die we natuurlijk kunnen gebruiken voor de evenementen die we in de toekomst gaan organiseren en als online document voor de evenementen uit het verleden.

Maar we wilden meer.

We willen met onze site een online community vormen voor alle voetbalbloggers, -liefhebbers, -fotografen, -verzamelaars, -fanaten, -groundhoppers en dus alle fans van het pure voetbal. En dus werd het idee geboren om door middel van een ‘feed’ al het nieuws van de bekende en minder bekende voetbalsites binnen te halen, zodat je in één oogopslag kunt zien wat er allemaal loos is in onze wereld.

En om het onze bezoekers nog makkelijker te maken stellen we zes dagen per week onze Blogservice samen, waarin we de krenten uit de voetbalpap verzamelen. We hebben inmiddels een heus redactieteam bij elkaar, die beurtelings de Blogservice verzorgen. Zij maken een rondje langs de bekende bronnen en houden met een half oog ook de standaard voetbalsites in de gaten.

En de eerste plannen voor een nieuw evenement worden ook al weer gesmeed, dus check die site, like onze Facebook page en volg ons op Twitter!

Dit bericht heeft 2 reacties

Reageer op dit verhaal

Back To Top
%d bloggers liken dit: