skip to Main Content
Flash Sale Bij Toffs

Flash Sale bij Toffs

Tottenham-RetroshirtIk ben al sinds de jaren ’90 fan van mooie oude retro voetbalshirts. Mooie shirts zonder glans, foute reclame, stupide badges, strepen en andere onzin. Maar gewoon puur katoen van een mooie zware kwaliteit, een mooi clublogo én een rugnummer naar keuze. Helemaal af dus.

Vroeger moest je zo’n shirt op de Camden markt in Londen kopen, maar sinds het internet kan dat gelukkig gewoon online. COPA Football heeft een mooie collectie, maar de absolute marktleider is toch wel Toffs, the Old Fashioned Football Shirts, uit Engeland. Die hebben werkelijk honderden shirts, tracktops, truien, ballen, sjaals, alles. Ze leveren supersnel, de kwaliteit is perfect en je kan dus je shirt laten voorzien van een rugnummer, dat maakt het wel af vind ik.

En het mooie is, Toffs heeft uitverkoop, de Flash Sale noemen ze het, 25% korting op een aantal geselecteerde shirts. En die selectie wordt de komende weken aangevuld met nieuwe shirts! Maar ik weet nu al welke het wordt, het uitshirt van Tottenham Hotspur uit 1962. Nu moet ik alleen nog bedenken welk rugnummer ik wil…

Back To Top