skip to Main Content
Gemiste Kansen

Gemiste kansen

Boarding Amsterdam ArenAHet is inmiddels al weer bijna twee weken geleden dat we ons eerste bezoek aan de ArenA vierden met de wedstrijd tegen AZ. De fonkelnieuwe seizoenkaart was keurig op tijd gearriveerd, het beloofde beschermhoesje nog niet. Het was heerlijk weer, we wisten al dat we vandaag voor de laatste keer naar een paar Ajacieden konden kijken omdat die de komende weken nog verpatst zouden worden, kortom we hadden er zin in!

Toen ik eenmaal op de omloop liep viel me op dat er hier en daar een likje verf was aangebracht op het grauwe beton en ook de jongens en meisjes van de catering hadden vrolijke nieuwe t-shirts aan. Dat maakt de aanschaf van zo’n peperduur biertje toch een stukje aangenamer.

Tijd om m’n plek op te zoeken.

In de ArenA was er ook van alles anders, er was leven in de F-Side brouwerij en die verkleurde borden aan de tweede ring waren eindelijk vervangen voor strak rode exemplaren. Geheel in Amerikaanse stijl waren ze wederom bedrukt met het groot aantal prijzen die onze club bijeen gesprokkeld heeft door de jaren heen; kampioenschappen, KNVB bekers en Europese bekers.

Wel een beetje jammer dat deze zijn onderverdeeld in UEFA Cup en Europa Cup 2 en 1. Beetje een plat ordinaire omschrijving, de Europa Cup 1. Daar zou toch Europa Cup voor Landskampioenen 1971, 1972, 1973 en -desnoods- Champions League 1995 moeten staan?

Een beetje een gemiste kans, als je het mij vraagt, maar gelukkig heb ik inmiddels mijn ‘3-sterren presentje om de seizoenkaart op een unieke manier altijd bij je te kunnen dragen’ ontvangen!

En een mail.

Dus krijgen we er binnenkort nóg eentje, maar dan beter, waar misschien ook wel onze ArenA Cards, ID en OV Chipkaart in passen. Om alle benodigdheden voor een prachtige voetbalbeleving op unieke wijze bij ons te kunnen dragen…

En dat het gigantische spandoek van Johan Cruijff, de nummer 14 voor altijd, niet zichtbaar was moeten we ook maar voor lief nemen. Die is in augustus toch altijd op vakantie. Nu maar hopen dat Jaap of Johan of Frits het niet gezien hebben…

Dit bericht heeft 7 reacties

Reageer op dit verhaal

Back To Top
%d bloggers liken dit: