skip to Main Content
Gogme United Cup

Gogme United Cup

Gogme United CupDe voetbalcompetitie staat weer voor de deur, het is dus tijd voor voorspellingen en voorbeschouwingen. Haalt Ajax het kwartet? En maakt Frank de Boer zich daarmee onsterfelijk?

Of gaat PSV er met frisse moed tegenaan en maken ze gebruik van de verlaagde druk in Eindhoven?

Misschien komt er wel een dark-horse als eerste over de finish, of Feyenoord…

Om het nog spannender te maken organiseer ik dit jaar, voor het eerst, de Gogme United Cup, waarin je iedere competitieronde de kans krijgt om de uitslagen van alles wedstrijden te voorspellen. Het is heel simpel, je maakt een gratis account aan bij Flexvoetbal en meldt je aan voor de ‘gogme-united’ subleague.

Je kunt online tot een paar minuten van een wedstrijd je uitslag voorspellen, of deze nog wijzigen. Daarnaast moet je voorspellen wat de eindstand van de eredivisie zal zijn, welke club er kampioen wordt en wie topscorer. Deze voorspellingen kun je nog wijzigen totdat de transfermarkt gesloten is, maar voor de komende ronde zul je echt even aan de bak moeten!

Flexvoetbal heeft zelfs een aantal Apps, zodat je ook met je smartphone voorspellingen kan doen:

Mijn tip voor Ajax-Roda JC? (bondscoach van Tuvalu modus aan): “Ik denk 2-0!”

Succes!

Update: Als je al een account had bij Flexvoetbal, omdat je bijvoorbeeld tijdens een WK meespeelde, dan kun je dit account gewoon weer gebruiken.

Update 2: Mocht je problemen hebben met aanmelden, omdat er iets misgaat met de ‘Captcha’ dan komt dit doordat je hier niet letterlijk de som moet overnemen, maar de uitkomst. Als er dus staat 3+4 vul je 7 in en niet 3+4

Dit bericht heeft 1 reactie

Reageer op dit verhaal

Back To Top
%d bloggers liken dit: