skip to Main Content
Gogme United WK Pool

Gogme United WK pool

Nog even en het grootste voetbalfeest ter aarde gaat weer van start: het WK voetbal. Helaas moeten we het dit keer weer zonder het Nederlands elftal doen, maar dat heeft ook zo z’n voordelen, want we blijven keurig verschoond van de hele oranje-prullaria-hype, onderkoelde of juist overspannen verwachtingen, eindeloze praatprogramma’s op tv en een keur aan domme wk-liedjes.

Het is weer alsof het 1982 of 1986 is, de echte voetbalfans kunnen genieten van een voetbaltoernooi met heroïek, drama, prachtige goals en gigantische blunders. Maar toch zal het af en toe flink doorbijten zijn, want de 32 deelnemende landen spelen in totaal 64 wedstrijden en daar zitten ook duels als Japan-Senegal en Saudi-Arabië tegen Egypte bij.

Maar gelukkig hebben we daarvoor de aloude voetbalpool, die het voetballeven zelfs op de moeilijkste momenten wat dragelijker maakt. Want je hebt een voorspelling gedaan en die kan zomaar van belang zijn voor de tussenstand en uiteindelijk de eindstand.

Dus is er de Gogme United WK pool waar iedereen aan mee kan doen.

Het principe is simpel: maak een gratis account aan op Flexvoetbal en meld je aan bij de subleague Gogme United WK pool en je bent er bij. Wat je moet doen is alle wedstrijden in de eerste ronde voorspellen, de eindstanden van de poulefase voorspellen en nog wat voorspellingen als het aantal gele- en rode kaarten, de winnaar en topscorer doen.

Let op dat je sommige voorspellingen hebt gedaan voordat het toernooi begint, de voorspellingen van de wedstrijduitslagen kun je tot vlak voor de aftrap doen, of wijzigen. Er is zelfs een App, maar die kost een paar euro.

Deelname is gratis en er worden geen grote prijzen uitgereikt, maar ik ga proberen voor de eindwinnaar een leuk voetbalpakket samen te stellen. Dan hou je naast de spreekwoordelijke eer ook nog iets tastbaars over…

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, maar je mag volop mee discussiëren op de social media met hashtag #gogmeunitedwkpool.

Veel succes en plezier.

Gogme United WK pool

Reageer

reacties

Back To Top