skip to Main Content
Gogme West

Gogme West

Brief-Parool

Toen ik gisteren het Parool opensloeg zag ik daar weer een ingezonden brief van mezelf terug, over de toenemende hufterigheid van een deel van de fietsers in Amsterdam ditmaal. Een brief die later op de dag ook op de Facebook account van die krant werd geciteerd en waarop een hoop bijval volgde, want een hoop mensen waren het hier roerend mee eens en bekenden complimenteerden me met mijn zoveelste plaatsing, ‘je staat nog vaker in het Parool dan ik‘ verzuchte een bevriende Parool-columnist lachend en anderen vroegen zich af ‘wanneer ik dan de nieuwe Burgemeester zou worden‘.

Geloof het of niet, maar op dat moment zag ik een laatste oproep van de Gemeente Amsterdam waarin kandidaten zich verkiesbaar kunnen stellen voor de nieuw te vormen Stadsdeelcommissies en nadat ik me had ingelezen in alle informatie besloot ik om een poging te wagen. Want als ik me dan toch regelmatig bemoei met mijn stad en mijn buurt in het bijzonder, waarom zou ik dan niet zorgen dat ik ook serieus wordt gehoord?

Gogme West

Dus ga ik er voor en heb precies een week om tien ondersteuningsverklaringen van buurtbewoners bij elkaar te sprokkelen. Vandaar deze dringende oproep aan iedereen die mij wil steunen en die in Oud-West of de Baarsjes woont om zich terstond bij mij te melden.

Je moet er wel wat voor doen, want je moet deze week een formulier invullen én dat laten waarmerken bij een Stadsloket van de gemeente op het Bos en Lommerplein. Ik heb geen idee hoeveel tijd je dit kost, maar misschien kunnen we er een uitje van maken en met z’n allen gaan?

Wil je me helpen en heb je tijd om voor 5 februari 2018 het formulier te laten waarmerken? Bel, App of mail me dan!

Zodra ik minimaal tien gewaarmerkte formulieren heb ga ik me aanmelden en dan gaan we zorgen dat ik al m’n gebemoeial eens op nuttige wijze ga doen!

Een ‘partijnaam’ heb ik al: Gogme West. Een partijprogramma nog niet, maar ik ga me zeker inzetten voor een stadsdeel dat steeds voller wordt, waarin we meer van elkaar moeten verdragen en moeten zorgen dat we geen dependance worden van het Centrum. Ik sta natuurlijk open voor input, ideeën, discussie, argumenten en advies.

Help je me?

Zo werkt het nieuw bestuurlijk stelsel from Gemeente Amsterdam on Vimeo.

Back To Top
%d bloggers liken dit: