skip to Main Content
Intreeweek

Intreeweek

KoeievangerHet is maandagochtend, op de diverse Social Media kanalen zie ik een hoop bekenden klagen dat ze na een welverdiende vakantie weer aan het werk mogen -en moeten-

Best lullig, maar ik ben als ZZP-er al lang weer aan het werk. Gelukkig kan ik m’n eigen tijd indelen!

Mits ik m’n deadlines niet laat verlopen natuurlijk.

Maar ik heb een ander probleem, ik moet straks een doos visitekaartjes afleveren bij een klant en vervolgens naar een ander om de nieuwe lunchkaarten die ik ga ontwerpen te bespreken.

Het zonnetje schijnt weer, er staat nauwelijks wind, dus je vraagt je af wat dan het probleem is? Nou, het is weer intreeweek! Dat betekent dat de stad weer vol is met provinciale- en uitheemse- studenten die lallend over straat lopen, aan allerhande mensonterende ontgroenings-spelletjes meedoen en zich gedragen alsof de stad van hen is. En dit alles onder het mom ‘In Amsterdam moet alles kunnen, dus doen wij er nog een schepje op!’

Negeren? Eigenlijk wel, maar als je bedenkt dat die gasten over een jaar of wat wel eens de nieuwe minister-president kunnen worden, vraag je je toch af of een geduchte tegenactie niet meer gepast is.

Ik heb besloten me er niet langer druk over te maken, maar ik moet er wél doorheen. Dus het ik bij de laatste smederij die deze stad nog rijk is een originele koeienvanger besteld en deze op mijn fiets laten lassen.

Damstraat, here I come!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageer op dit verhaal

Back To Top
%d bloggers liken dit: