skip to Main Content
MotherSoccer Shop

MotherSoccer Shop

De MotherSoccer Shop staat online! Het was een lang en ingewikkeld proces, maar na weken vol overleg, uitzoekwerk, website bouwen, een aparte vermelding in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, een PostNL account, de online winkel aan de website koppelen en zorgen dat er ook zendingen verstuurd kunnen worden naar binnen- en buitenland.

Het is allemaal teveel om op te noemen

MotherSoccer Design

Ik had ooit al het logo voor MotherSoccer ontworpen en daarvan hebben we een tweetal gesimplificeerde logo’s ontworpen die we op sweaters gaan laten drukken. Eerst was er een simpel MotherSoccer logo met een soort van ‘payoff’ tekst eronder, later bedachten we een ander logo met in plaats van een copyright tekentje een kleine Tango voetbal. Omdat we niet konden kiezen besloten we om beide logo’s maar gewoon te gaan gebruiken.

Inmiddels hebben we hele mooie sweaters gevonden van biologisch katoen in een zware kwaliteit en is het hele productieproces op poten gezet.

We zijn er dus helemaal klaar voor!

En het blijft dus niet bij een paar sweaters in verschillende kleuren, maar we gaan veel meer kleuren brengen, andere type sweaters, t-shirts, speciale thema-logo’s, truckerscaps en nog veel meer. Er zal waarschijnlijk ook een dameslijn verschijnen, want met de naam MotherSoccer ontkom je daar natuurlijk niet aan 🙂

Bekijk hier een paar sweaters van het eerste uur en bezoek vooral de MotherSoccer Shop, schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwe items.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageer op dit verhaal

Back To Top
%d bloggers liken dit: