skip to Main Content
Ratpack United

Ratpack United

Mario Balotelli traintToen ik deze foto onder ogen kreeg van Mario Balotelli die zich weer het snot voor de ogen traint, kreeg ik een idee. Wat zou het mooi zijn om naast een wereld- of Europees topelftal, dat altijd gekozen wordt tijdens een WK of EK, ook eens een team samen te stellen van de grootste mafkezen die in de voetballerij rondlopen.

Moet je voorstellen, een selectie met totaal ontspoorde mafkezen, die het misplaatste sterrengedrag van Van Persie en Affelay doen verbleken tot het niveau Sesamstraat ondeugendheid. Stel je voor, een selectie met types als Balotelli, Zlatan, George Best, Gascoigne, Suurbier, Van der Gijp en Tevez. Dat zijn zoveel mafkezen bij elkaar dat het alleen maar goed kan gaan, mits je een trainer als Fritz Korbach voor de groep zet natuurlijk, of Maradona.

En mocht het qua voetbal tegenvallen, dan is het toch op z’n minst prachtige TV als we het spelershotel volhangen met camera’s en wat reporters onder iedere regenpijp posteren om verslag te kunnen doen van het nachtelijke gedrag van de heren…

We zoeken alleen nog een passend bestuur, misschien iets voor Van de Boog? En natuurlijk een perschef, mag ik? 🙂

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageer op dit verhaal

Back To Top
%d bloggers liken dit: