skip to Main Content
Saferails?

Saferails?

Saferails artikel in het Parool

Er zijn van die dagen dat ik het gevoel heb in een soort parallel universum te leven als ik dit soort artikelen in de krant lees.

Het is niet alleen totaal onzinnige en suggestieve (van Gaal modus uit) journalistiek, maar die arme jongens die gewoon hun kostbare tijd en een hoop geld spenderen aan dit soort nonsens moeten toch tegen zichzelf worden beschermd?

De journaliste, ik hoop dat ze nog stagiair is en het Parool dus niet teveel kost, begint haar artikel met een vergelijking die helemaal waar is, maar ik mag toch hopen dat dit idee niet ontsproten is uit de gebrekkige fietskunst van de gemiddelde bezopen persoon. En ook haar laatste vraag is natuurlijk ver beneden alle peil, want ik wil niks zeggen over het gevoel van humor van Anouk Vleugels, maar ik moet helemaal niet lachen als toeristen een doodsmak maken door de tramrails.

Of moet ‘la Vleugels’ ook lachen als het een bezopen corpsbal is, of een kind?

Ik wens de heren Buijs en Kuiters heel veel succes met hun carrière als uitvinders. Ze hebben voor een ander idee al ‘The Hague Innovators Challenge’ gewonnen, ik ben reuze benieuwd voor welke geniale vondst dit is geweest.

En als ik zelf een duit in het zakje mag doen, is het een idee dat als jullie gaan zuipen in de stad dat je dan gewoon je zijwieltjes op je fiets monteert?

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageer op dit verhaal

Back To Top
%d bloggers liken dit: