skip to Main Content
Staantribune Koerier

Staantribune koerier

Staantribune bij HoogstinsSinds enige tijd ben ik lid van het opmaakteam van het onvolprezen voetbalblad Staantribune en heb nu aan de laatste twee nummers meegewerkt. Maar omdat mijn grote Rotterdamse vriend Lucas helemaal horendol werd van de drukke Amsterdamse binnenstad, heb ik nu ook een deel van zijn werkzaamheden op me genomen.

En zo kon het gebeuren dat ik de afgelopen week een paar rondjes heb gemaakt langs de betere Mokumse boekhandels om daar een stapeltje Staantribunes af te leveren, wat oude onverkochte exemplaren mee te nemen en te zorgen dat de bewuste winkels een paar mooie posters kunnen ophangen om de verkoop van ons blad verder op te stuwen.

Deze klus valt ideaal te combineren met mijn dagelijkse werkzaamheden voor Gogme Web Services en brengt precies de lichaamsbeweging en afleiding die ik zo hard nodig heb, want de hele dag in zo’n hippe Staantribune achter een beeldscherm is niet de meest ideale dagbesteding.

De foto heb ik vanmiddag gemaakt bij Hoogstins in de Kinkerstraat, één van de verkooppunten van Staantribune. Mocht je nog een zaak kennen die misschien ook wel interesse heeft om Staantribune te verkopen dan stuur je me maar een berichtje, dan fiets ik een keertje langs daar.

Back To Top