skip to Main Content
Telegraaf Censuur

Telegraaf Censuur

Vandaag las ik de bespottelijke column van de minister van Propaganda van het Cruijff kamp, die het ditmaal over een hele nieuwe boeg gooide door te beweren dat ‘ze’ het bij Feyenoord een stuk beter voor elkaar hebben.

Bij Feyenoord trekken ze gewoon ‘een blik jeugdspelers’ open die onder leiding van een groot aantal ex-spelers waanzinnige resultaten halen en stuk voor stuk door het ‘legioen’ in de Kuip worden toegejuicht. Zo had het bij Ajax ook kunnen gaan, als die verdomde Raad van Commissarissen en dat andere addergebroed onder leiding van Coronel niet dwars waren gaan liggen.

Ik vond deze argumentatie niet echt sterk en weer redelijk gekleurd, dus besloot ik een reactie op de site van de Pravda van Sloterdijk te plaatsen. En wat schetste mijn verbazing? Het ‘editorial-team’ van de Telegraaf website besloot deze niet te plaatsen omdat ik me niet aan de ‘huisregels’ heb gehouden. Blijkbaar mag je niet kritisch zijn of een mening hebben bij deze flutkrant. En blijkbaar ben ik al persona non-grata, Mike Verweij, één van de discipelen van De Groot heeft me onlangs ook al geblokt op Twitter toen ik hem een kritische vraag stelde over Henk Spaan en hij me te verstaan gaf dat Spaan ‘bijna nooit’ bij Ajax kwam en er ‘dus’ niets van wist…

Gelukkig is er zoiets als vrijheid van meningsuiting en kan ik m’n eigen blog gebruiken om mijn reactie alsnog te delen…. Hier komt ie:

Volgens mij werd het hoogste jeugdteam van Ajax vorig seizoen kampioen en hebben ze vandaag al weer uit bij PSV gewonnen… Het valt wel mee dus dat ‘blik jeugdspelers’ dat wordt opengetrokken bij Feyenoord. Dat kunnen we in Amsterdam ook!

Valt wel mee toch? Als we het nog niet zeker wisten, dan weten we het nu; De Telegraaf was ooit fout en is het nu nog steeds!

Dit bericht heeft 1 reactie

Reageer op dit verhaal

Back To Top
%d bloggers liken dit: