skip to Main Content
Total Football Festival 2016

Total Football Festival 2016

Total Football Festival 2016Aanstaande zaterdag is het weer zover: het Total Football Festival! Het meest complete en vooral unieke en verrassende voetbalevenement dat dit jaar de tenten opslaat in het Patronaat in Haarlem.

Het Total Football Festival, of TFF voor intimi, beleeft dit weekend de vierde editie en biedt een afwisselend programma met als thema Spanje. En dan kun je je voorstellen dat er Spaans voetbal op TV is, Edwin Winkels is er natuurlijk weer bij, er zijn tapas, mooie documentaires, cabaret, een Spaanse voetbalquiz, voetbalmonologen en natuurlijk is El Sierd van de partij!

Sierd de Vos, de meest opmerkelijke voetbalcommentator die ons land ooit heeft voortgebracht, met alle respect voor Harry Vermeegen, komt met zijn Bodega El Sierd naar Haarlem en zal ons ongetwijfeld laten genieten van zijn unieke stijl.

Uiteraard zal er ook een tribuut worden gebracht aan Johan Cruijff én wordt er die dag de eerste ledendag van het blad Staantribune gehouden. Het blad waar ik tegenwoordig lid ben van het creatieve team dat de opmaak verzorgt.

Het Total Football Festival 2016 duurt, net als vorig jaar in Utrecht, nog maar één dag en je kunt kaarten kopen voor de middag, de avond, of een passe-partout voor de hele dag.

Ik hoop je daar zaterdag te zien, het belooft een topdag te worden.

Back To Top