skip to Main Content
Uitshirt Nederlands Elftal

Uitshirt Nederlands Elftal

De Nederlands Elftal shirts voor het EK2012Vandaag, donderdag 23 februari 2012, is het dan zover. De KNVB en kledingsponsor Nike zullen het nieuwe uitshirt bekend maken dat het Nederlands elftal de komende tijd gaat dragen.

Ik liet al een week of wat geleden zien hoe het shirt er volgens mij uit komt te zien. Zwart met een oranje werkje. Een ideale kleur voor de hete avonden in Oost-Europa en ook het dessin vind ik persoonlijk niet echt mooi. Het heeft een beetje een fout militair uiterlijk als je het mij vraagt en een echt voetbalshirt is het ook niet. Ik trok toen al de vergelijking met de Franse shirts, die komen een stuk beter voor de dag.

Duitsland uitshirt EK2012En dan nu de Duitsers, die spelen gewoon weer ouderwets in het groen (de kleur van de Duitse voetbalbond) en hebben een shirt dat nu al een klassieker genoemd mag worden. Geen opsmuk, gewoon rechttoe rechtaan. En wat ik heel mooi vind zijn de drie sterren, heel subtiel in dezelfde kleur boven het logo. Geen arrogant gedoe, maar gewoon Fussballen!

Het enige nadeel is misschien dat het nogal lijkt op het keepersshirt van Engeland

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageer op dit verhaal

Back To Top
%d bloggers liken dit: