skip to Main Content
Verschenen

Verschenen

Het is inmiddels tien dagen geleden dat uitgeverij Nieuw Amsterdam besloot ons boek Wenen van Geluk vrij te geven. De productie ging sneller dan verwacht en de boeken waren binnen, dus besloten we om het dan ook maar te doen. De planning liep daardoor iets anders en de officiële boekpresentatie moet nog plaatsvinden, maar waarom niet? Niet alle boekhandels hadden al gereageerd op het boek en vele hadden nog geen bestelling geplaatst, maar als ze dat zouden doen dan weten ze in ieder geval dat het boek beschikbaar is.

En zo kon het gebeuren dat we mondjesmaat foto’s binnenkregen van mensen die het boek inmiddels te pakken hadden gekregen, sommige via de boekhandel, anderen hadden het online gekocht. Echt mooi om te zien, want hoe tof is het om het boek in het echt te zien waar je aan gewerkt hebt en de omslag hebt ontworpen!

Ook hier in de buurt bij de firma Hoogstins zag ik het inmiddels liggen en volgens de meiden achter de toonbank is er vraag naar ook. En dat laatste is helemaal mooi, want de eerste druk van 3000 stuks is inmiddels voor twee derde afgenomen door de boekhandels! Dat zou dus zomaar kunnen betekenen dat we binnenkort aan de tweede druk gaan beginnen…

Wil je Wenen van Geluk ook hebben? Probeer het bij je lokale boekhandel, of koop een exemplaar online via de website van Wenen van Geluk.

Back To Top