Top
Wenen-van-Geluk-bijna-uitverkocht

Wenen van Geluk (bijna) uitverkocht!

De tijden van weleer lijken weer te zijn aangebroken voor Ajax na de heroïsche overwinning in het Estadio Santiago Bernabéu tegen Real Madrid. Dat gebeurde eerder in 1973 en 1995, maar nu maken ook de nieuwste en jongste generaties Ajaxfans het allemaal mee; een klassieker tegen Real Madrid winnen en je beseffen dat we hierover nog jaren, misschien wel decennialang gaan hebben.

Want als jonge Ajacied is het natuurlijk allemaal mooi, die verhalen over Cruijff, het balletje hoog van Mühren, de ovatie en de lange neus van Musampa, maar nu kunnen we daar de vrije trap van Schöne, het dollen van Modrić door Frenkie en natuurlijk het wondervoetbal van Tadić aan toevoegen.

Maar toch mist er iets: een prijs

Want die hebben de oudere generatie Ajaxsupporters wél gewonnen, Europacups in alle vormen en maten, kampioenschappen en zelfs wereldbekers. Dat moeten we nu nog maar eens afwachten, want zo’n Champions League win je niet zomaar en zeker niet omdat je toevallig het mooiste voetbal speelt.

Hoe het is om zo’n cup met de grote oren te winnen kun je lezen in Wenen van Geluk, een boek dat werd uitgebracht ter ere van de 20e verjaardag van de overwinning op AC Milan in Wenen in mei 1995. Een grote groep schrijvers en columnisten haalden toen herinneringen op aan die mooie meidagen van 1995 waarin Amsterdam één grote gelukkige bende was.

En dat boek is op een haar na uitverkocht…

Ik heb thuis nog de laatste doos staan en bied de boeken te koop aan voor slechts vijf euro (€ 5), dan moet je het wel bij me thuis op komen halen. Versturen kan natuurlijk ook, dan kost het je een tientje (€ 10) en heb je het binnen een paar dagen in de brievenbus.

Wil je het boek kopen? Stuur me dan een e-mail en ik neem contact met je op om een afspraak te maken.

Reageer

reacties