Top
GoNewcastle

GoNewcastle!

St-James' Park NewcastleNa jarenlang geschreven te hebben op dit blog, maar ook dankzij mijn onbezoldigde bijdragen voor de FC Blogbroeders en In de Hekken komt er nu toch echt een soort van beloning aan! Voetbalreizen Engeland heeft namelijk een geheel verzorgde voetbalreis georganiseerd voor een aantal Nederlandse voetbalbloggers. En zo zullen er vrijdag een aantal gelijkgestemden aan boord gaan richting Newcastle, waar uiteraard een bezoek aan het glorieuze St. James’ Park wordt gebracht en we de wedstrijd tussen Newcastle United en Norwich City gaan zien.

De Magpies tegen de Canary’s, qua kleuren vergelijkbaar met Heracles-ADO, maar ik verwacht er eerlijke gezegd meer van dan het affiche doet vermoeden. Dat wordt vast genieten zaterdagmiddag! Ik geloof dat we een soort VIP behandeling krijgen en zelfs bij de persconferentie na de wedstrijd aanwezig zullen zijn.

En ook de rest van het programma ziet er veelbelovend uit, een bezoek aan het Stadium of Light, diners aan boord en in de stad en een voetbalrondleiding door Newcastle door een NUFC fan. Ik ben reuze benieuwd en heb er vreselijk veel zin in. Ook leuk om een aantal bloggers weer te zien en een aantal anderen te leren kennen. Vooral leuk dat m’n gabber Rodney mee gaat! Dat worden vast een aantal hilarisch Titanic scenes vrijdag!

O, en over Heracles gesproken, ons aller Ajax zal het zaterdag zonder de heren Rijsdijk en Stephan moeten doen. Zul je net zien dat er een spec-ta-cu-laire wedstrijd gespeeld zal worden…

We hebben het er graag voor over!

Reageer

reacties