Skip to content

Ben je op zoek naar de GogmeUnited shop?

Of wil je ergens anders online shoppen?

Dat doen we inmiddels allemaal, het gemak van rustig achter je computer iets uitzoeken, veilig betalen en het artikel in no-time bij je thuis bezorgd krijgen is misschien wel het toppunt van gemak.

Ik heb een overzicht gemaakt van interessante webwinkels met toffe producten voor de beste prijzen. En mocht je nou via zo’n winkel iets bestellen, dan sponsor je tevens deze website. Hierdoor kan ik gewoon de hostingkosten betalen en zorgen dat er regelmatig nieuwe blogposts online komen.

Dus: Shop ’till you drop! (en bedankt voor je hulp)

Nike NLNIKE
NIKE is een de meest bekende sportmerken in de wereld, terwijl het pas in de jaren ’70 werd geïntroduceerd. Toffe sneakers, opvallende kleding en spraakmakende voetbalshirts.

BOL.comBol.com
Bol is natuurlijk sinds jaar en dag bekend als de online winkel waar je niet alleen boeken kan kopen, maar je kunt er ook terecht voor muziek, films, games, computers, elektronica, kleding en toffe cadeaus!

SportusSportus.nl
Bij Sportus kun je terecht voor een grote collectie retrokleding voor voetbal, tennis, rugby en wielrennen. Maar ze hebben ook een hoop toffe merken als Bukta, Cooligan, Football Culture, Björn Borg, O’Neill, Fred Perry en TOFFS in de virtuele schappen.

SubsidesportsSubside.nl
Waarschijnlijk het grootste assortiment voetbalkleding van clubs uit de hele wereld vindt je bij Subside.nl, het Nederlandse filiaal van dit beroemde Engelse voetbalwarenhuis.

Voetbalshop.nlVoetbalshop.nl
Op zoek naar voetbalschoenen, scheenbeschermers, keepershandschoenen, ballen, trainingspakken of het nieuwste clubshirt uit de fanshop? Voetbalshop heeft het allemaal. En meer…

United ConsumersUnited Consumers
Ken je het principe van een collectieve ziektenkostenverzekering? Korting omdat je er eentje met een bedrijf, of andere groep, afsluit. Dat scheelt al snel een paar tientjes per jaar. Bij United Consumers werkt het precies zo, maar kun je ook als particulier lid worden en voordeel halen uit verzekeringen, energie, mobiel bellen en zelfs benzine!

Mis je een winkel of product die in deze lijst ontbreekt? Stuur me een mail en ik ga zorgen dat deze wordt toegevoegd.Back To Top