Skip to content
Boston Celtics shirt

Online shoppen

Het zal ergens aan het eind van de vorige eeuw zijn dat ik bij een groot modebedrijf werkte, waar we voorzichtig kennis konden maken met het internet. We konden elkaar berichten sturen vanaf onze eigen desktop computer en er waren er zelfs een paar in het pand waarmee je de digitale snelweg op kon gaan.

Er ging een wereld voor me open, want plotseling kreeg ik de kans om naar de website van de Boston Celtics te surfen en daar een lang gekoesterde droom kon vervullen: het groene Celtics shirt van Larry Bird! Ik trok mijn creditcard, vulde alle gegevens in en drie weken later werd het shirt bezorgd.

Echt veel mooier kon het leven niet worden, maar ik hoorde om me heen een hoop scepsis, want online winkelen was vol risico en kwam maar mondjesmaat van de grond. Inmiddels maken de pakketbezorgers overuren en kun je zo’n beetje alles online bestellen en heb je het vaak de volgende dag in huis.

Online shoppen

En om dat online shoppen verder te promoten bieden alle grote online shops een zogenaamd ‘Affiliate programma’ aan, waarmee je als websitehouder, blogger of vlogger een zakcentje bij kunt verdienen als iemand via jouw site, blog of account naar zo’n shop gaat en daar een aankoop doet. Het is allemaal geen vetpot, maar een paar procent van de aankoopprijs moet je er wel aan kunnen verdienen.

Zo ook ik, want op deze site zet ik ook wel eens zo’n commerciële link en pak ik heel af en toe een paar Euro als iemand een aankoop doet via mijn site. Ik word er absoluut niet rijk van, maar het is een mooie aanvulling op de kosten die ik voor het Gogme United weblog maak en als je hier af en toe wat leest en waardeert, dan vind je het vast geen probleem dat ik er af en toe een euro (of twee) aan verdien als je toch gaat winkelen.

Daarom heeft deze site een Shoppen pagina er bij, waarop je een aantal door mij geselecteerde webshops ziet die mij een klein percentage schenken als jij daar iets koopt. Je hoeft het niet te doen, maar als je toch van plan was om een boek bij Bol.com te kopen, of een paar voetbalschoenen, een trainingspak, of wat dan ook: doe het dan via mijn deze pagina en je maakt mij ook blij.

Als je sites mist waar je regelmatig shopt, stuur me dan een mail en ik voeg deze toe. En als je me een commercieel gedrocht vindt, dan vind ik dat ook goed. Maar nooit geschoten…

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top