Skip to content

PROPAGOGME

Vanmiddag is de eerste editie van de GogmeUnited nieuwsbrief PROPAG0GME verstuurd naar een paar honderd ontvangers. Deze ontvangers zijn een groot deel van mijn persoonlijke, of minder persoonlijke (lees: social media-vrienden). Maar nu ik toch bezig was heb ik ‘m maar gelijk verstuurd naar een heleboel mensen die ooit hebben deelgenomen aan voetbalevenementen waarbij ik in de organisatie zat. Denk dan aan events als Wenen van Geluk LIVE!, Het is weer Bal!, IndenBanvanAbe en vele andere voetbalfeesten.

GogmeUnited Shop

De reden hiervoor is simpel: ik ben druk bezig met het opzetten van een GogmeUnited merchandise shop en het eerste item dat hier te koop zal zijn heeft een hoop positieve reacties uitgelokt. De voorraad nieuwe items is echter beperkt, want ik heb besloten om te mikken op exclusiviteit en niet op bulkconfectie. Uiteraard heb ik hiervoor gekozen uit marketingtechnische -, maar ook wel een beetje uit economische overwegingen; het budget is beperkt en ik wil natuurlijk niet met een enorme voorraad blijven zitten.

Het aanbod zal speciaal en uniek zijn, maar dan moet ik wel zorgen dat iedereen bij het verschijnen van een nieuw product evenveel kans maakt om het ook te bemachtigen. En daarom heb ik besloten dat via een ouderwetse nieuwsbrief te doen, dan weet ik zeker dat ik iedereen bereik die echt geïnteresseerd is. Binnen een paar uur, of een dag, na de aankondiging in PROPAGOGME zal het nieuwe item in de online shop verschijnen waar trouwe fans de eerste keus hebben.

Uiteraard komt er ook een promotiecampagne op de Social media kanalen van GogmeUnited, maar die zal pas verschijnen nadat de voorverkoop achter de rug is. Het is dus zaak om te zorgen dat je de PROPAGOGME nieuwsbrief ontvangt! Als je de eerste editie vandaag niet hebt ontvangen, dan heb ik je mailadres niet, of is dat gewijzigd. Dan is het dus zaak om snel in actie te komen en je via het formulier hieronder alsnog te doen!

Damsko shirt

GogmeUnited Damsko shirt
Het GogmeUnited Damsko shirt

Je had het misschien al gezien, maar zo niet dan toch, het eerste item dat zeer binnenkort te koop zal zijn is het Damsko shirt. Dit T-shirt is gemaakt van de allerbeste kwaliteit bio-katoen en bedrukt met een zelf ontworpen logo waarmee je gegarandeerd de blits gaat maken deze zomer! Nieuwe items zullen volgen, dus is dit shirt niet je ding, of staat de kleur je niet aan? Schrijf je toch maar in voor PROPAGOGME, je zult er geen spijt van krijgen.

Dit bericht heeft 2 reacties

    1. Nou, als de Duik zegt dat het er goed uitziet, dan is mijn leven wel geslaagd zo’n beetje 🙂

      Nieuwe shirts/ontwerpen worden nu bedacht, je moet toch wat op Tweede Paasdag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top