Skip to content
Song Map

Song Map

Het leukste van jarig zijn is natuurlijk alle aandacht en felicitaties die je krijgt. Zeker sinds we Facebook hebben wordt je overladen met mooie wensen, echt hartverwarmend! Maar het allermooiste zijn natuurlijk de cadeaus, zeker als het heel speciale zijn. En die zaten er dit jaar weer tussen, hele mooie boeken, maar het hoogtepunt is toch wel de Song Map.

De Song Map is een fictieve stadskaart waarop alle straten, parken, stations en wijken de namen hebben van beroemde muzieknummers, denk aan Penny Lane, Highway to Hell, Alphabet Street, Strawberry Fields Forever, Cemetry Gates en ga zo maar door! Die gaat een mooi plekje boven de piano krijgen. Er is zelfs een Spotify Playlist met alle gebruikte songs, dat zijn er dus 324, goed voor ruim 23 uur luisterplezier!

Deze kaart is gemaakt door een groep kunstenaars die opereren onder de naam Dorothy en hun site staat vol met soortgelijke mooie kaarten, mokken, t-shirts en dergelijke. Er zijn kaarten met voetbalnamen, film, TV, boeken, maar ook de ‘Colour Wheels’ met de alle bands of nummers die een kleur in hun naam hebben. Een collectie Rock ‘N Roll Zoo, met hilarische beesten als ‘Eye of the Tiger’ en ‘Superfly’. Het is te veel om op te noemen en te mooi om waar te zijn!

Ik heb een paar plaatjes van hun site gepikt en raad je echt van harte aan om een rond te neuzen in de geweldige webshop van WeAreDorothy!

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top