Skip to content
Soccer Rocker 2012

Soccer Rocker

Afgelopen zaterdag was het weer zover, het jaarlijkse Soccer Rocker festival op het terrein van amateurclub DVVA in Amsterdam Oost. Een voetbaltoernooi (M/V) doordrenkt met cultuur. Zo konden de bezoekers van het festival niet alleen genieten van spectaculaire acties op het veld, maar ook van schrijvers als Menno Pot en Nico Dijkshoorn en artiesten als Automatic Sam, Black Bottle Riot en vele, vele anderen!

Een ideale dag om lekker rond te hangen, beetje in het gras liggen, veel kletsen, herinneringen ophalen aan de Wamberto Tour, discussiëren waarom vrouwen geen moppen kunnen tappen, biertje drinken, Surinaamse lekkernijen eten, een heuse kleedkamertour en natuurlijk op een groot scherm naar de Champions League finale kijken.

Roelof Luinge

Maar de absolute hoofdact was natuurlijk Roelof Luinge, die speciaal uit het verre Noorden van ons land naar Amsterdam was getogen om de dames- en herenfinale te fluiten, die aan elkaar werden gepraat door niemand minder dan Sierd -Koekkoek- de Vos.

Luinge, die in het dagelijks leven belastinginspecteur is, vertelde me naderhand dat hij altijd met liefde in Amsterdam floot: “Ik had een perfect middel om die arrogante Ajacieden onder de duim te houden. Als ze te ver gingen, dan gaf ik geen geel of rood, nee dan zou ik ze na de wedstrijd een blauwe envelop komen brengen. Hahaha!”

Volgend jaar weer! Wat een top festival, een parel in de commerciële brei van het hedendaags voetbal! Check hier de foto’s!

O en de beste mop die ik van een vrouw heb gehoord? ‘Wat is de voornam van ET?’

‘Jodela’

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top