Skip to content
Kersttrui van Retake

Voetbal Kerstcadeaus

De kerstdagen staan weer voor de deur en dus krijgen we van alle kanten vragen of we al een lijstje hebben. Want ja, wat is er nou leuker om tijdens een een paar dagen vol copieus eten, vrede op aarde, wollige toespraken, veel te veel drank en -als het meezit- wat Engels voetbal op TV, elkaar ook nog cadeautjes te geven? Nee, we houden het dit jaar beschaafd, gewoon iets kleins. En voor je het weet zit je weer met een stapel vol vage boeken, onbestendige luchtjes, cadeaubonnen van winkels waar je liever niet komt en andere snuisterijen opgescheept.

En daarom help ik je, of je geliefden, een beetje op weg met wat toffe en o zo nuttige kerstcadeaus waar je wél mee voor de dag wil komen en áls ons voetbal dan eindelijk weer van start gaat zit je er nog warmpjes bij ook op de tribune of langs de lijn.

Zie hier de leukste voetbal kerstcadeaus:

Kerst Muts van COPA Football Een jaar of wat geleden schreef ik al eens een artikel over die prachtige sweaters van COPA Football die dankzij de ‘nordic’ print helemaal niet misstaan als mooi alternatief voor de, steeds populairder wordende, kerstrui. Grappig om te zien dat Nemanja Gudelj er toen al een prachtig figuur mee sloeg. Ook wel tof om dan ook meteen een warme muts er bij te nemen, zelfde motief en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Nederlanse webshop van Sportus heeft de hele collectie COPA Football mutsen op voorraad.

Kerst voetbalsweaterMaar mocht je nou toch liever een wat cheesy kersttrui willen, eentje waarvan je moeder direct vraagt ‘of je niet iets leukers had kunnen kiezen’. Dan zijn deze Reindeer Sweaters natuurlijk helemaal goed. Gewoon een lekkere trui met de beruchte Rudolph the rednosed reindeer die speciaal voor de gelegenheid een sjaal van z’n favoriete club om heeft. Ze zijn te koop bij Subside Sports en je kunt kiezen uit versies met verschillende clubs. Van Barcelona, tot Dortmund en van Juventus tot West Ham United. Er is zelfs een speciale rode Kersttrui.

Klassieke Engelse voetbalsjaalEn natuurlijk moet daar ook een mooie nieuwe sjaal bij toch? Liefst eentje waarmee je gewoon over straat kan zonder kou te vatten, maar ook zonder het risico te lopen dat je compleet voor lul loopt met zo’n debiele half-scarf die verkocht worden bij speciale wedstrijden. Of dat je een modderfiguur slaat met een sjaal waar spelersnamen op staan die voor je het weet allang weer verkocht zijn. Nee, koop dan een mooie Klassieke Engelse voetbalsjaal uit Engeland. Gemaakt door de mooiste retrovoetbal winkel die ik ken, TOFFS. En als je er dan toch bent, scoor dan meteen zo’n tof voetbalshirt en laat er zo’n rugnummer op naaien.

Fijne kerst!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top