Skip to content
Staantribune

Staantribune

StaantribuneDaar is ie dan: STAANTRIBUNE nummer negen van hét voetbalblad over voetbalcultuur. En waarom nu juist die negende editie aandacht krijgt van me heeft een hele simpele reden: ik heb er aan meegewerkt. Niet als tekstschrijver of columnist, maar ik heb gevolg gegeven aan de oproep voor nieuwe leden van het creatieve team dat verantwoordelijk is voor de opmaak van het blad.

Zoals je wellicht weet ben ik een jaar of wat geleden voor mezelf begonnen met Gogme Web Services en heb ik sindsdien een groot aantal websites, social media kanalen, mailcampagnes en andere online opdrachten gehad. Ook ben ik gevraagd voor het maken van logo’s, huisstijlen en klein drukwerk als visitekaartjes, posters en flyers. Maar ik was nog niet echt thuis in de opmaak van een magazine en greep deze kans dus met beide handen aan, want nu kan ik meehelpen aan een tof voetbalblad en tegelijkertijd mijn vaardigheden verbeteren.

Undercover naar de Kuip

Nummer negen was dus mijn vuurdoop en ik viel direct met mijn neus in de boter toen ik een aantal artikelen kreeg toegewezen, waarvan eentje de ‘undercover-actie’ van Menno Pot in de Rotterdamse Kuip was. Menno ging incognito op bezoek bij de Klassieker en ik mocht daarvan de opmaak verzorgen, en het werd nog mooier toen bleek dat de fotograaf die stiekem wat foto’s moest maken verhinderd was en ik mee mocht naar Rotterdam.

Het werd een gedenkwaardige dag, waarbij we als volleerde oorlogscorrespondenten achter de vijandige linies hebben geopereerd en er een prachtig artikel van hebben weten te maken. En dat ondanks de bekende kop van Menno en mijn smeuïge accent…

Staantribune nummer negen ligt vanaf vrijdag 9 december bij de betere boekhandels en op andere toffe adressen en natuurlijk ook op de mat van alle abonnees.

Kopen dus dat blad, of beter nog: neem een abonnement!

Classico Incognito

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top