Skip to content
COPA Amsterdam shirts

COPA Amsterdam shirts

COPA Football, de winkel waar ik als voetballiefhebber zo graag kom, heeft een tweetal Amsterdam shirts op de markt gebracht die een ode brengen aan Amsterdam. Deze t-shirts zijn een prima aanvulling op het assortiment, als je het mij vraagt.

Amsterdam shirts

copa-amsterdam-shirt-zwartDe shirts zijn gemaakt van een prachtige kwaliteit katoen en zijn verkrijgbaar in zwart en in wit. Het zwarte t-shirt heeft op de borst een logo dat is geïnspireerd op het beroemde RUN-DMC logo. Ook staat er een COPA logo en een Amsterdamse vlag met de beroemde Andreaskruizen op de voorkant van het shirt. Op de rug staat het rugnummer 10, met als ‘spelersnaam’ Amsterdam en daarboven weer die Amsterdamse vlag.

copa-amsterdam-shirt-witHet witte t-shirt heeft op de voorkant een klassieke kaart van het centrum van Amsterdam met daarin de stadions die Amsterdam rijk is (en was) verwerkt. We herkennen de Johan Cruijff ArenA, maar ook het Olympisch stadion en het Ajax stadion ‘De Meer’. Ook dit shirt heeft rugnummer 10 en Amsterdam er boven geprint als naam, de Amsterdamse vlag staat hier op de linkermouw van het t-shirt.

COPA Football

Je kunt de Amsterdam shirts kopen in de COPA Football Flagship store op de Prins Hendrikkade, maar ze zijn natuurlijk ook online verkrijgbaar op CopaFootball.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top