Skip to content
David Endt tijdens Wenen van Geluk LIVE!

Het is weer Bal!

Het is weer Bal! logoHet was Menno Pot die een maand of wat geleden bedacht om een theatrale avond rond ons Wenen van Geluk boek te organiseren. Gewoon wat auteurs die voorlezen uit het boek en uit eigen werk, muziek, beeld, een quiz en dat op een gezellige plek waar voldoende hapjes en drankjes waren. En zo zag Wenen van Geluk LIVE! het levenslicht, een semi-literaire voetbalavond in het Tobacco theater die dermate snel was uitverkocht dat we er zelfs twee avonden van hebben gemaakt.

Dat smaakt naar meer, zo concludeerden we direct, en gelukkig dachten de mensen van het Tobacco theater er net zo over. En dus besloten we om dit gewoon een aantal keer per jaar te organiseren; verhalen over voetbal, smeuïge anekdotes, muziek, beeld, een quiz en natuurlijk hapjes en drankjes geserveerd door die toffe jongens en meiden.

Het is weer Bal!

De bedoeling is om ergens na de zomer, september of zo, de eerste avond te organiseren. We kiezen per keer een thema waarmee we rekening houden met het uitnodigen van sprekers, oud-voetballers, artiesten en natuurlijk met de quizvragen. En dat alles onder de naam ‘Het is weer Bal!

Het thema van de eerste Het is weer Bal! avond is ook al bekend: FC Amsterdam.

De Facebook en Twitter pagina’s zijn al in de lucht, Instagram en natuurlijk de website volgen in de eerste weken van augustus.

Zorg dat je ons blijft volgen zodat je op de hoogte blijft van de datum en kaartverkoop voor de eerste Het is weer Bal! avond.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top