Skip to content
charlie-sheen-wild-thing

Wild thing

Marty McFly Cubs?Vannacht wordt game 7 van de World Series gespeeld tussen de Chicago Cubs en de Cleveland Indians, waarmee het jaarlijkse hoogtepunt van het honkbalseizoen weer ten einde komt.

Als je je filmklassiekers kent, dan weet je dat de Blues Brothers Wrigley Field als hun ‘postadres’ gebruikten om zo een groep achtervolgende Nazi-adepten om de tuin te leiden. En dan herinner je je vast de verbaasde blik van Marty McFly in Back to the Future 2 nog wel die net is aanbeland in het Hill Valley van de toekomst en zijn ogen uitkijkt als hij op een groot videoscherm ziet dat de Cubs de World Series van 2015 hebben gewonnen.

Het is de meest onwaarschijnlijke winnaar van de MLB, maar vannacht kan het zomaar gebeuren.

bluesbrothers-wrigleyfieldTegenstander Cleveland is ook ruim vertegenwoordigd in een aantal films: zo loopt Eddie Murphy keer op keer te katten op de stad Cleveland als hij ‘deep undercover’ het vliegveld van Los Angeles doorzoekt in Beverly Hills Cop. Maar de meest beroemde film waarin de Cleveland Indians een rol spelen is Wild Things of Major League, een typische jaren ’80 film waarin het honkbalteam van de Indians op wonderbaarlijke wijze de World Series winnen.

Hoofdrolspeler Charlie Sheen, die de aanvoerder is van het zooitje ongeregeld, wordt aan het eind opgeroepen om te pitchen en helpt zo het team aan de titel. Je kent die scene wel, de coach roept Vaughn op die onder de tonen van Wild Thing en een enorme bril het stadion betreedt.

En datzelfde gaat vannacht wel weer gebeuren, want het zou zomaar kunnen dat op de tonen van Wild Thing de inmiddels iets oudere Charlie Sheen het veld opkomt om de eerste bal van de wedstrijd te gooien.

Sheen is er klaar voor, zo heeft hij vandaag op Twitter laten weten:

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top