Skip to content
Brasil 2014

Klassiek Braziliaans

Brasil 2014Soms ben ik blij dat mijn voorspelling niet altijd uitkomen, want toen een week of wat geleden de Duitsers hun nieuwe tenue voor de komende WK presenteerden hield ik m’n hart vast.

Dat ze een soort 50 tinten rood in hun shirt hadden verwerkt, dat is een kwestie van smaak, maar dat zelfs een ‘Traditions Mansschaft’ als de Duitsers in één kleur tenue gaan spelen deed me pijn. Het zoveelste land, na de Portugezen, Italianen, Hollanders en zelfs de Engelsen, dat met dezelfde kleur broek gaat spelen als het shirt. Hoeveel eenheidsworsten wil je hebben.

Goddelijke kanaries

Mijn angst was dan ook dat deze ’trend’ over zou waaien naar Latijns Amerika en we komende zomer de Goddelijke kanaries in een volledig geel tenue zouden krijgen en de Argentijnen in lichtblauw en wit gestreepte bermuda’s onder het shirt.

Maar gelukkig was daar de presentatie van het nieuwe tenue van de Seleçao en kwam mijn voorspelling dus niet uit. Een gewoon geel shirt met groene boorden en kraag, een blauwe broek met witte bies en witte kousen. Helemaal goed!

Jammer van die kicksen alleen, maar ja, je kan niet alles hebben…

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top