skip to Main Content
Zlatan In Versailles

Zlatan in Versailles

Uitshirt Paris Saint Germain - ZlatanHet is inmiddels al weer een paar weken geleden, maar die prachtige goal van Zlatan tegen de Engelsen zindert hier thuis nog steeds na. Mijn vriendin in Zweedse en haar vreugde was groot toen ik haar vertelde dat haar landgenoten alsnog wonnen met 4-3.

Toen ik haar vertelde dat alle goals waren gescoord door Ibrahimovic keek ze naar de boekenkast en zei, heel scherp: “Dure spitsen scoren dus wél.” Want dat boek van Simon Kuper en Stefan Szymanski stond er een beetje lullig bij nu. Dat hele hoofdstuk kan herschreven worden.

De reden dat ik er nu pas iets over schrijf is het shirt van z’n nieuwe club dat ik zag, het uitshirt van Paris Saint Germain. Het shirt is bruin, een kleur die je naast FC St.Pauli niet vaak ziet op de voetbalvelden en heeft het PSG logo heel subtiel in de stof verwerkt, waardoor het een beetje op de bekleding van een canapé uit een paleis bij Versailles lijkt.

Een bizar shirt ontwerp dat, ongetwijfeld, een hoop voor- en tegenstanders zal hebben. Ikzelf weet het niet, volgens mij heeft het wel wat, maar of het nou indruk maakt als de poenploeg uit Parijs in het Stade de Vélodrome gaat spelen?

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageer op dit verhaal

Back To Top
%d bloggers liken dit: