Skip to content
Gogme Web Services

Nieuwe zakelijkheid: Gogme Web Services

Zoals je misschien weet heb ik sinds juni een eigen bedrijf; Gogme Web Services. En hoewel ik het best druk heb is het als kleine ondernemer essentieel dat je reclame blijft maken en de aandacht op je bedrijf vestigt.

Daarom zal ik af en toe de grens tussen Marcel Stephan, de bijdenhante blogger van Gogme United en Marcel Stephan, oprichter van Gogme Web Services moeten overschrijden. Ik heb in mijn hoedanigheid als blogger/columnist nou eenmaal een voorsprong op mijn identiteit als ZZP-er. Meer volgers op Twitter, meer naamsbekendheid, een groter aantal Facebook likes en ga zo maar door.

En hoewel ik geregeld mensen, vooral Cruijffianen, de digitale gordijnen in jaag op Twitter, zijn er ook een groot aantal volgers, lezers, fans* (doorhalen wat niet van toepassing is) die net als ik ook een eigen bedrijf hebben. En deze mensen zijn dus potentiële klanten en kunnen er voor zorgen dat Gogme Web Services blijft bestaan!

Maar ik begrijp dat het soms een beetje lijkt op Doctor Jekyll and Mister Hyde als ik namens Gogme United een tweet van Gogme Web Services retweet, of iets teveel om Facebook likes loop te zeuren, mijn Linkedin Page onder de aandacht breng. Die mensen bied ik bij deze mijn excuses aan, het ligt allemaal net even anders!

Ik ben dus niet Marcel de Selfkicker, ik doe het alleen maar voor het geld!

ps. volg je mijn zakelijke Twitter account al? 😉

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top