Skip to content
COPA Argyle socks

Argyle voetbal sokken

Als voetballiefhebber en als fan van klassieke Engelse kleding komt er soms een kledingstuk langs waarvan mijn hart sneller gaat kloppen, want ik draag al jaren Fred Perry polo’s en Dr Martens schoenen en daarbij horen natuurlijk van die klassieke Argyle sokken. Je kent ze wel, van die gestapelde ruiten die samen een soort Schotse ruit vormen en zo een soort 3D-effect sorteren.

Argyle, ik heb het even opgezocht, is een patroon dat afstamt van het tartan van de Schotse Clan Campbell, die afkomstig is uit Argyle in het westen van Schotland.

Argyle voetbal sokken

Die sokken mag ik graag dragen en zijn eigenlijk dermate over-the-top dat ze het zowel in leren herenschoenen – of beter nog Dr Martens loafers – doen, maar je kan ze ook perfect in mooie sneakers dragen. Maar om nou iets minder oubollige exemplaren te dragen heeft COPA ze nu voorzien van een subtiele voetbal-twist, waardoor je helemaal opvalt. Nooit meer het gezeur over ‘heb je de sokken van je opa aan?’, want deze voetbalvariant is gewoon helemaal top.

De COPA Argyle Pitch sokken zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleurstellingen en gemaakt van de meest zachte katoensoorten die er zijn, super kwaliteit. De sokken zijn te koop in de COPA Flagshipstore in Amsterdam en je kan ze natuurlijk online bestellen.

En als je dan toch bezig bent, haal er meteen zo’n bijpassende COPA Argyle hoodie bij!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top