Skip to content
Corona United

Corona United

Alsof ik nog niet genoeg gedonder heb gehad met mijn gezondheid de laatste jaren kwam het Covid-spook ook nog even langs en werd Gogme United omgeturnd naar Corona United 🙁

November 2018 een hartstilstand gevolgd door revalidatie. In maart 2019 een bypass operatie gevolgd door nog meer recuperatie en net toen ik een jaar later mezelf tot redelijk hersteld kon verklaren ging het land op slot vanwege de Corona-epidemie. Uiteraard heb ik me, met al mijn onderliggende problemen, keurig aan de regels gehouden: afstand houden op straat, nog vaker mijn handen wassen en noem het allemaal maar op. Zo rolde ik keurig door de eerste golf heen, maar helaas ging het toch mis. De puber, die ook heel voorzichtig was, werd aangestoken en positief getest. We hebben hem meteen in z’n kamer gezet en gezorgd dat hij op afstand bleef, het eten werd voor de deur gezet en hij kon zich helemaal te buiten gaan aan zijn Playstation, een win-win-situatie dus. Maar helaas heeft al het schoonhouden van de badkamer niet geholpen, want ik werd ook ziek en heb zaterdag 16 januari dus ook maar een test gedaan:

het testresultaat was positief.

Zo ging mijn leven weer op zijn kop, want de GGD wist me de volgende dag al te melden dat ik, vanwege al mijn medicijnen, maar liefst twee weken binnen moest blijven. Gelukkig werd ook Cecilia positief getest en hoefden we thuis geen gepaste afstand te houden, iets dat op een Amsterdamse etagewoning sowieso een kansloze missie is. Met hulp van de buren en familie werden we regelmatig voorzien van maaltijden en boodschappen, maar we werden ook steeds zieker. Ik was de eerste weken compleet uitgeput en lag alleen maar te slapen of apathisch tv te kijken, die waarschuwing van de GGD om vooral binnen te blijven was geen enkel probleem. Het was al een bezoeking om van de keuken naar de woonkamer te strompelen, dus naar buiten hoefde gelukkig niet.

Corona herstel

In tegenstelling tot de mij bekende personen en verhalen die ik hoorde weken de symptomen enigszins af, want de welhaast verlammende vermoeidheid bleef, maar het verlies van reukvermogen en smaak bleef bij mij geheel achterwege. Dat laatste werd door een aantal ‘vrienden’ al snel toegeschreven aan het feit dat ik blijkbaar nog nooit smaak heb gehad, dus dat was logisch. Vervelender was die vermoeidheid die vaak ook gepaard ging met kortademigheid, zelfs na vier weken was het doen van een simpele inspanning vaak teveel moeite en heb ik alle projecten die ik had liggen op de lange baan moeten schuiven. Gelukkig waren mijn opdrachtgevers vol begrip en kon ik langzaam proberen om mijn dagelijks leven weer in het gareel te krijgen. Na verloop van tijd ging de wekker steeds eerder af en kon ik weer halve dagen aan het werk, inmiddels zit ik op 80%. Maar dat mag ook wel, want we zijn inmiddels alweer een twee maanden verder…

Met je ‘het is maar een griepje’…

Online winkelprojecten

Naast mijn reguliere opdrachten, waarvan er een deel door Corona stilliggen, ben ik ook bezig om een project uit de grond te stampen: de GogmeUnited Shop. In deze winkel ga ik zelfontworpen ‘merchandise’ verkopen. De bedoeling is om steeds met een nieuw item te komen dat in een kleine oplage zal verschijnen om exclusiviteit te waarborgen. Als eerste zal het ‘Damsko shirt’ worden gepresenteerd, de T-shirts zijn reeds gedrukt en de promo foto’s gemaakt. Nu alleen de shop nog helemaal afmaken en de promotiecampagne kan van start.

GogmeUnited Damsko shirt
Het GogmeUnited Damsko shirt. Starring: Loïs & Sammy.

Een ander project waar ik, met de energie die ik heb, aan werk is de Retro Voetbalshirt shop. Ik deed al schrijfklussen voor een andere voetbalwinkel, maar begin dit jaar vroeg de eigenaar hiervan of ik interesse had om samen een shop op te zetten. We ontdekten dat www.retrovoetbal.nl vrij was en gingen aan de slag, maar kwamen er na een week achter dat een andere gerenommeerde online shop ging stoppen. Gelukkig wilde de eigenaar graag meewerken om de hele inboedel (inclusief domeinen en socials) van de hand te doen en gaan we binnenkort met een hele nieuwe shop van start op www.retrovoetbalshirts.nl! Daarover binnenkort meer.

Uiteraard ben ik ook druk voor andere opdrachtgevers en heb ik inmiddels al een paar leuke projecten afgerond en is er een hele toffe op komst, meer hierover op mijn zakelijke website van Gogme Web Services.

Laat 2021 nu maar echt beginnen!

Propagogme

Wil je op hoogte blijven van de ontwikkelingen en weten wanneer de GogmeUnited Shop gelanceerd wordt? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief Propagogme

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top