Skip to content
Lief dagboek

Lief dagboek M/V

Het verschil tussen vrouwen en mannen ontdek je in hun dagboek:

Zondag 29 januari 2012

Ik zag Ruud, maar hij deed nogal vreemd. Ik was die middag wezen shoppen met m’n vriendinnen, dus ik dacht dat het daar aan lag.

In het café was het zo druk, warm en rokerig dat ik bij hem aandrong om ergens anders heen te gaan waar we beter zouden kunnen praten. Hij lette niet erg op en was nogal afgeleid, dus daarom vroeg ik hem erna of we misschien ergens konden gaan eten.

In het restaurant leek Ruud niet helemaal zichzelf; hij lachte amper en hij leek helemaal geen aandacht aan me te schenken, wat ik ook zei. Dus toen wist ik bij mezelf dat er iets mis was. Hij bracht me thuis en ik vroeg me af of hij wilde blijven. Hij leek even te aarzelen, maar ging toch met me mee naar binnen.

Ik vroeg hem wat er aan de hand was, maar hij schudde even zijn hoofd en keek daarna weer naar de televisie. Na 10 minuten stilte vertelde ik hem dat ik maar ging slapen. Ik sloeg een arm om hem heen en vertelde hem dat ik zielsveel van hem hield. Hij zuchtte even en grinnikte maar een beetje. Hij kwam me niet achterna. Toch kwam hij een tijdje later wel.

Ik was verrast toen hij ook echt met me wilde vrijen. Toch leek hij er niet helemaal bij. Op dat moment ging ik aan mezelf twijfelen en dacht ik dat hij me kwijt wilde en dat hij misschien een ander had.

Ik heb mezelf maar in slaap gehuild.

Liefs, Mandy

Maandag 30 januari 2012

Ajax verloren bij Feyenoord. Toch nog geneukt.

De mazzel! Ruud.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top