Skip to content
Peter Trommelen

In memoriam: Peter Trommelen

Peter TrommelenVanmiddag speelt Ajax tegen Heracles, de zon schijnt, het wordt eindelijk lente. Maar toch zullen wij, de lawaaipapegaaien van Vak 422, met een bezwaard gemoed richting ArenA gaan. Het is namelijk definitief, Peter Trommelen zal niet langer in ons midden zijn.

Peter heeft sinds de jaren in De Meer deel uitgemaakt van de harde kern van onze groep op vak L en later dus 422. Peter was altijd in voor een geintje, maar ook een goed gesprek. Het woord flamboyant is misschien wel voor Peter uitgevonden.

Veilinghuis De Eland

Peter was de eigenaar van veilinghuis De Eland en nodigde ons regelmatig uit om bij hem op de zaak Europacup wedstrijden te komen kijken. Eten en drinken in overvloed en een grandioze avond gegarandeerd. Maar ook hielp Peter ons, waar nodig, met advies. Hij toonde altijd zijn betrokkenheid met ons, waar we ook me bezig waren of gingen doen.

Aan het begin van dit seizoen leek er nog niets aan de hand, maar al snel bleek dat Peter getroffen was door kanker. Het ging dermate hard dat hij al snel opgegeven werd. Op de tribune hebben we hem helaas nooit meer gezien en deze week werd duidelijk dat hij ook nooit meer in ons midden zal zijn.

Peter, rust zacht, we zullen je nooit, nooit, echt nooit vergeten!

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top