Skip to content
FCAmsterdam rugnummer 9

Lieverdjes rugnummer

FCAmsterdam rugnummer 9Het is inmiddels alweer een paar weken geleden dat het Lieverdjes FC Amsterdam retroshirt werd gepresenteerd in de winkel van COPA Football in Amsterdam. Het werd een memorabele avond, waar Telesport TV een prachtig verslag van maakte en de rubriek Balverliefd in VI ook in het teken stond van dit voetbalfeest.

En precies zoals ik de mannen van COPA al had verteld gaat dit Lieverdjesshirt misschien wel een groter succes worden dan de heren hadden gedacht, want binnen een paar dagen waren ze door de hele voorraad heen en is er een bestelling gedaan voor meer shirts. Zelfs de oud-spelers van FC Amsterdam kochten die eerste avond al zo’n shirt en toen de online shop van COPA eenmaal open ging was het snel gedaan. Jammer dat het productieproces een week of wat duurt, waardoor de nieuwe voorraad pas begin augustus in Nederland zal arriveren en de reeds bestelde shirts verstuurd gaan worden.

Rugnummer

Gelukkig heb ik die avond wel een shirt kunnen bemachtigen en heb ik er inmiddels een rugnummer op laten drukken, want een voetbalshirt met nummer is natuurlijk nog mooier. Het was even een klusje om een foto te bemachtigen waarop ik kon zien hoe die nummers er toen, eind jaren ’70, uitzagen. Maar het is gelukt, ik heb nu een FC Amsterdam retroshirt met nummer negen en ik ben er apetrots op!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top