Skip to content
Argentinië - La Martina

Emilio Sansolini National Football Fashion

Emilio-SansoliniKen je Emilio Sansolini al? Die zou je moeten kennen namelijk. Emilio Sansolini is een ontwerper met Argentijns en Italiaans bloed die woont en werkt in Gibraltar, de Britse kolonie in zuid Spanje die sinds kort ook een eigen nationaal voetbalelftal heeft.

Sansolini ontwerpt al jaren prachtige retro voetbalshirts, waarmee hij een prachtige hommage heeft gemaakt aan de meest beroemde voetbalclubs uit de wereld. Deze serie heeft de toepasselijke naam Vintage Football gekregen en bevat niet alleen shirts, maar ook prachtige old-school ballen en voetbalschoenen.

Maar dat is niet alles, want onlangs heeft Emilio Sansolini ook een prachtige serie landenshirts ontworpen met een modieuze twist, want hij heeft ieder shirt bedacht alsof een beroemd modemerk uit het bewuste land de kans zou krijgen het nationale shirt te mogen ontwerpen.

National Football Fashion

Fred Perry die het shirt van Engeland ontwerpt, Hugo Boss voor Duitsland, Lacoste voor Frankrijk, Ralph Lauren voor de Verenigde Staten en Scotch & Soda die het oranjeshirt ontwerpt. De serie is nog veel uitgebreider en is een prachtige hommage aan het bewuste modehuis en hun thuislanden.

Het zou wat zijn als de modewereld en sportwereld op deze manier tesamen komen.

Het wachten is op een producten die deze shirts ook echt gaat maken, iets voor COPA Football misschien?

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top