Skip to content
Super Selfie

Super Selfie

Het is al weer een tijdje mode, een foto van jezelf maken en deze op het internet knallen. De digitale snelweg rijdt er tegenwoordig vol mee, leuke privé shots, maar ook bekende wereldburgers doen niets anders meer. Zo hebben we allemaal de selfie van Ellen Degeneres gezien die gemaakt werd tijdens de laatste Grammy Awards en anders wel de selfie van de Deense Minister President die ze maakte met Barack Obama tijdens de herdenkingsdienst van Nelson Mandela.

We hebben het allemaal wel gezien nu, bekende mensen, sporters, politici, we doen het allemaal! Johnny de Selfkicker eat-your-heart out.

Alex Chacón

Maar soms stuit je op zaken die alles overstijgen, die alle beroemde selfies in de schaduw zetten. Zoals deze van Alex Chacón, een Amerikaanse motorliefhebbers die de afgelopen jaren de wereld over is gereisd in het kader van zijn Modern Motor Diaries.

Tijdens die reis, die hem langs ruim 36 verschillende landen voerde, heeft Alex selfies gemaakt met behulp van een soort werphengel en al die foto’s zijn achter elkaar gezet waardoor onderstaande film ontstond.

Pak wat te drinken, zet je telefoon uit en geniet:

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top