Skip to content
Logo Gogme Web Services

Gogme Web Services

Gogme Web ServicesHet is je misschien al opgevallen, maar het is de laatste tijd wat rustig hier op Gogmeunited. De reden daarvan ligt niet in het losbarsten van de Oranje Sportzomer, of het zomerreces van Ajax. Nee, ik ben sinds begin juni begonnen met een eigen bedrijf: Gogme Web Services

Ik ga als ZZP-er proberen mijn geld te verdienen met het bijstaan van kleine bedrijven, artiesten en iedereen die op mijn pad komt en hulp nodig heeft met een (nieuwe) website, een weblog, een Facebook-Page, nieuwe huisstijl, folders, flyers, visitekaartjes, een Twitter- of Google+ account of het schrijven van nieuwe teksten op de website. Ik kan het allemaal! (En wat ik niet kan besteed ik voor je uit)

Internet klusjesman

Eigenlijk ben ik de internet klusjesman die je kan helpen met een betere, of nieuwe, positionering op het internet. Want of je nu wilt of niet, je zal toch mee moeten met je tijd. Dus is een gang naar de Social Media een absolute must, ook voor de kapper op de hoek! En daar komt mijn unique selling point, ik kan het niet alleen realiseren, maar ik kan zeker ook zorgen dat je Social Media kanalen regelmatig gevuld worden met nieuwe content, leuke prijsvragen, foto’s en ga zo maar door!

Daarnaast ben ik, met mijn verleden als project- en accountmanager, prima in staat om te zorgen dat mijn opdrachtgever niet of nauwelijks tijd kwijt is aan het schrijven van een Functioneel Ontwerp voor de website, of met een drukker in de clinch moet over snijlijnen, CMYK en ander termen waar je nog nooit van gehoord hebt.

En om de prijs hoef je het al helemaal niet te laten, een nieuwe site en bijbehorende Social Media kanalen heb ik in een paar dagen opgetuigd!

Mocht je interesse hebben, of iemand kennen die dit misschien wel heeft, breng een bezoek aan de website van Gogme Web Services, volg me op Twitter, of bezoek mijn Facebook of Linkedin Page.

Marcel Stephan; de online klusjesman met gogme!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top