Skip to content
Wenen van Geluk LIVE!

Wenen van Geluk LIVE!

Nu de literaire werkzaamheden aan ons Wenen van Geluk boek achter de rug zijn en er een drukkerij hard bezig is om de eerste oplage te produceren, is het tijd voor promotie. De boekpresentatie is geregeld, de pers is op de hoogte, de uitnodigingen zijn verstuurd en dus kunnen we afwachten tot het boek op 20 april verschijnt?

Mooi niet!

Want we hadden al plannen om ‘iets’ te doen voor alle mensen die we niet op de boekpresentatie (de ruimte is beperkt) uit kunnen nodigen en toen kwam Menno Pot met een idee dat daar naadloos op aansluit: een kleinschalige tour in de periferie van Amsterdam. Een aantal auteurs leest voor, muziek, beeld, een Ajax-quiz, een ideale mix om een avond te vullen in een café in Purmerend, een mini-theater in Amersfoort of een sportkantine in Almere.

Maar hoe zet je zoiets op? Hoe brengen we al deze kroegbazen, kantinebeheerders en theaterplanners op de hoogte van ons bestaan en plannen? Nou, we organiseren er gewoon eentje zelf!

Tobacco Theater

En zo kwamen we terecht bij het Tobacco theater aan de Nes in Amsterdam, waar ik vorige zomer een geweldige avond heb beleefd toen er een WK Quiz werd georganiseerd. Een theater waar de mogelijkheden onbeperkt zijn, waar er gewoon meisjes en jongens met bladen bier door de zaal lopen, waar we de beschikking hebben over alle gemakken die een theater biedt. Gelukkig waren de mensen van Tobacco al net zo enthousiast over het idee als wij en besloten we op de verjaardag van de finale een avond te organiseren.

Dus op 24 mei 2015 om 20:00 uur vieren we Wenen van Geluk LIVE! Een avond waarop een aantal van de auteurs gaan voorlezen uit het boek en uit eigen werk, we hebben uniek beeldmateriaal, Ajax-hits afgewisseld met de hits uit 1995 en natuurlijk een Ajax-1995-Quiz.

De kaartverkoop hebben we vrijdag in stilte laten starten om te zorgen dat onze familie en vrienden sowieso de kans hebben om een kaartje te kopen en vanaf gisteren hebben we het evenement officieel aangekondigd. De kaartverkoop loopt als een trein, de zaal is al bijna vol. Dus misschien gaan we meer mensen toelaten of zorgen dat we de dag er na, pinkstermaandag 25 mei, gewoon een reprise houden!

En dan misschien het land nog in ook, we moeten maar eens op zoek naar een Almost Famous Tourbus…

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top