Skip to content
Copa kerst trui

Copa Football

HFC Haarlem retroshirt CopaDeze week heeft het Nederlandse retrovoetbal merk Copa Football een nieuwe collectie voor het komende najaar en winter gepresenteerd.

Wat mij betreft is het wederom een prachtige aanvulling op de -toch al- geweldige collectie T-Shirts, Sweaters, Vintage T-Shirts en Classic retroshirts, zoals dat van HFC Haarlem hier links.

Copa Football gebreide truiWederom hebben de mannen van Copa een aantal voetballers bereid gevonden om te poseren in de nieuwe collectie, zo herken je Alexander Büttner (Manchester United), Jan Wuytens en Nemanja Gudelj (AZ Alkmaar), Danny Holla (ADO Den Haag) en Edouard Duplan (FC Utrecht) op de foto’s. Zo zie je hier een vrolijk lachende Nemanja Gudelj in een prachtige gebreide trui met subtiele voetbalelementen.

COPA Football

Copa Footbal Recycled BagsCopa Football verkoopt niet alleen kleding, had ik de prachtige retro trainingsjacks al genoemd? Nee, Copa heeft ook een prachtige collectie ouderwetse voetballen en schitterende sortering tassen die op unieke wijze gerecycled zijn. Voor deze tassen zijn oude vintage shirts gebruikt om deze tot tas te vormen.

De collectie van Copa is natuurlijk online te koop, Sportus.nl heeft een grote sortering Copa artikelen en je kunt ook in de webshop van mijn vrienden van In de Hekken terecht. Maar als je een keer in het centrum van Amsterdam bent, dan moet je echt een bezoek brengen aan de Copa Footbal Flagshipstore op de Prins Hendrikkade 20B, tegenover het CS.

Deze winkel is echt een snoepwinkel voor voetballiefhebbers, of hun partners die een uniek cadeau zoeken voor hun geliefde. Je vindt er de hele collectie, maar ook een ruime sortering boeken en dvd’s en andere voetbal gerelateerde artikelen. De winkel hangt helemaal vol met geweldige voetbalitems, zoals een rijke collectie voetbal LP’s. Je kunt er ook gewoon een drankje drinken en een potje tafelvoetbal spelen. Een aanrader!

Copa Football Store Amsterdam

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top