Skip to content
Programma Tokyo 1995

Programma Ajax-Grêmio 1995

Ik heb van die momenten dat ik over het internet dwaal op zoek naar leuke shirts of andere snuisterijen en dan af en toe op prachtige items stuit. Zo was ik een week of wat geleden op zoek naar een klassiek shirt van de Braziliaanse voetbalclub Grêmio, want dat is er echt eentje die ik graag wil hebben. Helaas is het onmogelijk om bij Braziliaanse online stores iets te kopen als buitenlander en op E-Bay had ik ook weinig geluk, totdat ik op het originele programma van de wereldbekerwedstrijd van 1995 stuitte. Je weet wel, die roemruchte (en doodsaaie) wedstrijd tussen Ajax en de Grêmio in Tokyo op 28 november 1995. Het waren andere tijden, waar Ajax de beste van Europa was en een week eerder een galavoorstelling hadden gegeven in Madrid, waar de fans van Real de spelers een ovationeel applaus gaven in het Bernabeu stadion.

Programma

Gisteren kwam het pakketje binnen en inmiddels heb ik het hele programma uit, want het is hoofdzakelijk in het Japans en dat is nou net een taal die ik niet machtig ben, maar wat een schitterend item voor mijn voetbalverzameling is dit. Klik maar eens door de foto’s van het programma heen en denk nog eens met weemoed aan die prachtige tijd, toen we gewoon de beste waren. En dan niet alleen van Rotterdam, en Eindhoven, maar ook van Europa en de hele wereld!

(klik op een foto om de fotogallerij met onderschriften te bekijken)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top