Skip to content
AS Roma retroshirt

Giallorosso retro shirt

Het is inmiddels al weken geleden dat ik een kortingscode van Toffs ontving, 20% korting maar liefst, dus heb ik direct mijn zo gewenste AS Roma Retroshirt besteld.

Na een groot aantal reacties van de bezoekers van dit blog was de keuze voor een rugnummer ook duidelijk, nummer 5, het rugnummer waar Paulo Roberto Falcão mee speelde. Een, hier in Europa, ietwat onderschatte Braziliaanse middenvelder die desondanks één van de steunpilaren was van de roemruchte Seleçao van 1982.

The Old Fashioned Football Shirt Company

Toen ik het shirt eenmaal besteld had kreeg ik een keurig bericht dat het niet op voorraad was, maar dat het in de fabriek van The Old Fashioned Football Shirt Company in Gateshead speciaal voor mij gemaakt zou worden! En toen het bijna klaar was kreeg ik wederom een mail om dit te bevestigen met een voorstel voor de verzenddatum.

Aangezien ik op vakantie zou zijn werd het keurig vastgehouden, zodat het niet zoek kon raken in de krochten van het verbond van Verenigde Nederlandse Koeriers en onder de toonbank van één of andere stoffige sigarenboer in Oud West zou belanden.

Dinsdagochtend stond de postbode daarom voor de deur met het zoveelste retroshirt in m’n collectie en ik moet je zeggen; het is prachtig! Mooie kwaliteit, superzacht katoen, prachtige emblemen en zo’n ouderwets rugnummer er op genaaid. Het duurt even, maar dan heb je ook wat!
Dus als je ook zo’n shirt wil, ze hebben er duizenden, ga eens snuffelen op de website van Toffs, service en kwaliteit, wat wil je nog meer? En voor de kosten hoef je het al helemaal niet te laten, zo’n plastic Ajaxshirt, inclusief lelijke strepen, kost bijna twee keer zoveel!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top