Skip to content
Gogme United Pool

Gogme United Pool 2020-2021

Ook dit voetbalseizoen kun je weer meespelen in de Gogme United Pool. Meespelen is gratis en je kan ook niets winnen, hoewel de spreekwoordelijke eer ook wel wat waard is toch? Misschien kan ik via een sponsor nog wel wat prijzen regelen, maar voorlopig is het meedoen gewoon belangrijker dan het winnen.

Gogme United Pool

Meedoen aan de Gogme United Pool is simpel, je doet je voorspellingen op de site van Flexvoetbal, als je daar nog geen account hebt maak je die aan en vervolgens kun je je aanmelden bij de Gogme United subleague.

Je kunt voor iedere speelronde van de Eredivisie je voorspellingen invullen, je kan ze zelfs tot een minuut voor aanvang van de bewuste wedstrijd wijzigen. Als je slim bent dan stel je het zo in dat je voor aanvang van een nieuwe speelronde een reminder krijgt per mail zodat je je voorspellingen niet vergeet. Maar je kan ook alvast een maand of wat vooruit voorspellen…

Eindstanden en statistieken

Naast het voorspellen van de wedstrijduitslagen moet je ook de eindstand, de kampioen en topscorer van de competitie voorspellen. Daarvoor heb je nog even de tijd, want deze voorspellingen moet je uiterlijk vóór 12 oktober 16:30 uur hebben gedaan. Je kan dus even de eerste speelrondes bekijken welke clubs in vorm zijn en welke spelers veel scoren (en de strafschoppen nemen).

Het allerleukste aan meedoen is misschien wel dat ook wedstrijden die je normaal nauwelijks volgt plotseling interessant kunnen worden omdat je er een voorspelling aan hebt gewaagd. Zo wordt de nieuwe competitie een stuk leuker, ondanks het gebrek aan publiek.

Ik was zelf de koploper van de editie 2019-2020, maar helaas is die competitie nooit uitgespeeld en werd ook bij Flexvoetbal besloten dat er geen kampioen werd uitgeroepen, ik ga uiteraard mijn best doen om die prestatie dit seizoen door te trekken.

Een gratis tip van de koploper van vorig jaar: Sparta-Ajax 0-2

Twitter

De tussenstanden worden gepubliceerd op de website van Flexvoetbal, maar ik zal er ook regelmatig melding van maken via mijn Twitter account. Speel je mee? Deel dit dan met hashtag #gogmeunitedpool

foto: @deslagvelden

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top