Skip to content
Gogme United Pool 2023-2024

Gogme United Pool 2023-2024

Je kunt nu gratis inschrijven voor de Gogme United Pool 2023-2024

Zo, de vakantie zit er voor de meeste mensen alweer op en de voorbereidingen op het nieuwe voetbalseizoen zijn achter de rug. De Eredivisie staat weer op het punt van beginnen en het belooft onvoorspelbaarder dan ooit te worden. Almere City maakt hun eerste opwachting op het hoogste niveau en oudgedienden als Heracles en Zwolle zijn weer terug. En natuurlijk zijn clubs als Excelsior, Fortuna Sittard en Volendam er nog steeds bij, maar weten ze ook dit seizoen het vege lijf te redden?

En kan de, toch, verrassend kampioen Feyenoord de titel prolongeren? Of gaat PSV met de schaal aan de haal? Voorlopig durf ik over Ajax nog niet al te veel positiefs te roepen, maar het is ongeveer een jaar geleden dat zo’n beetje iedere voetballiefhebber, en zelfs -kenner, met zekerheid wist te voorspellen dat Ajax het Nederlandse Bayern München zou worden en de eeuwige kampioen ging worden.

Maar niets bleek minder waar

Het is dus onmogelijk om te voorspellen en dat maakt voetbal natuurlijk ook zo mooi.

Gogme United Pool 2023-2024

Maar toch gaan we dit seizoen weer een poging wagen, want je kan je nu inschrijven voor de Gogme United Pool 2023-2024! Deze pool heeft een paar jaar bestaan onder de vlag van Retro Voetbalshirts, maar nu organiseer ik ‘m gewoon zelf.

Deelnemen is eenvoudig, maak een account aan op Flexvoetbal, meld je aan voor de Gogme United subleague en doe je voorspellingen voor dit weekend. Zorg er ook voor dat je voor het eind van de maand (augustus) je eindstand, de kampioen en topscorer hebt voorspeld.

En vergeet niet om voor iedere speelronde je voorspellingen te doen, dat is een paar minuten werk, maar geeft een hoop extra plezier, want juist dan worden nietszeggende wedstrijden tussen, pak ‘m beet, N.E.C. en Heerenveen een stuk interessanter 🙂

Er is ook een App die je kan gebruiken om je voorspellingen te doen en de tussenstand te checken en doe jezelf een plezier en laat Flexvoetbal je een herinnering sturen als je de uitslagen voor de komende speelronde nog niet hebt ingevuld.

Kom je er niet uit? Stuur me een mail.

Op mijn Twitter account kun je meedoen met de discussie over de pool en je gegeven voorspellingen, gebruik hashtag #gogmeunitedpool en we lezen met je mee.

Succes!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top